Aktiviteter

Pizzakurs, pastaskola, dryckesprovning, träningsweekend eller målarkurs. Toppa din upplevelse med en rolig och minnesvärd aktivitet.  

Grädde på moset, pricket över i:et, icing on the cake. Kalla det vad du vill. Hos oss säger vi ”toppa din upplevelse”. Och det betyder att alla paket, konferenser och sammankomster hos oss kan toppas med något som tar upplevelsen till en ny nivå. Något som skapar extra fina minnen och knyter extra starka band mellan människor. 

Bastubåten
Nere vid bryggan ligger vår magiska bastubåt med hopptorn och soldäck på taket. Här bastar vi året om med havet som svalkande pool. Du kan hyra bastun som komplement till din konferens eller övernattning, men du kan också boka bastun separat och göra en dagsutflykt med några vänner. När du bokar bastubåten ser vi till att bastun är varm och redo när du kommer. Vi checkar också ut dig när din bokning är slut. Vill du addera bubbel, öl, fruktfat, snacks eller annat gott till din upplevelse är det bara att addera på din bokning.

Hyr en kapten!
Om du vill ut och tuffa med bastubåten i skärgården bokar vi gärna in vår kapten som ser till att ni får en fin coh oförglömlig upplevelse på havet.

Boka grillkassen
Kan det bli mycket mysigare än att avsluta, pausa eller börja ditt bastubadande med en härlig lunch/middag vid vår eldstad nere vid bryggan? I vår grillkasse har vi packat ner allt du behöver för en trevlig outdoor-cooking-stund tillsammans. Våra kockar har gjort grovjobbet och kvar för er väntar finliret! Ni tänder elden, väntar in glödbädden och grillar det som grillas bör.

Pastaskola
Lär dig knåda din egen pasta tillsammans med vår kock. Från högen med mjöl till en ljuvlig Italieninspirerad middag som du har varit med och lagat tillsammans med dina vänner eller kollegor.

Pizzaskola
Vi dyker ner i hantverket bakom Napolitansk pizza och samlas runt den glödheta bakugnen på gården. Kocken visar upp sina imponerande bak-skills och du får prova på att båda knåda, baka ut, toppa och grädda din egen pizza. Woala!

Dryckesprovning
Vi dukar fram våra finaste glas och nördar ner oss i allt från grappaträsk och vingårdar till whiskeytunnor och cocktailfavoriter.

Träningspass med PT
Alla mår bra av lite pulshöjande aktivitet. Ett perfekt break på konferensdagen eller som start på en härlig teamdag. Vi anpassar passen efter väder och vind och använder naturen som vår arena.

Yoga
Inget passar bättre än en härlig yogastund. Som inslag på en intensiv dag eller som perfekt övning för kroppskontroll och självreflektion.

Teambuilding
I vår Playbox finns kunskap, kompetens och erfarenhet kring att skräddarsy aktiviteter och övningar som följer specifika teman, mål eller syften med dagen.

Få hjälp av mötesproffs
Ta ert möte eller konferens till nästa nivå! Vi kan hjälpa er med mötes­planering, skapa workshops & facilitera delar eller hela mötet så att ni alla kan fokusera på själva innehållet.

Adress: Ytterön 413, 370 42 Torhamn

Koordinater: 56.09597, 15.77333 // 56°05’45.5″N 15°46’24.0″E

Med bil tar du av från E22 mot Torhamn i Jämjö, följ skyltningen mot Yttre Park där linfärjan går. Vill du ta egen båt kan du lägga till vid någon av bryggorna precis nedanför gården.


Beata Jonasson

Verksamhetsansvarig

boka@ytteron.se
+46 455 349019