Bastubåten

Vem behöver en pool när det finns ett hav? Och vem behöver en sol när det finns en bastu? Vår bastubåt är den ultimata upplevelsen för dig som älskar att bada året runt. En perfekt start på en mysig weekend hos oss eller en härlig aktivitet med vännerna och familjen. En lysande avslutning på en heldagskonferens eller som avkoppling mitt i vardagsstressen.

Prislista för bastubåten

 

Pris för 2 timmar3000 kr
3:e timmen +500 kr/timme
Lån av badrock, handduk100 kr/person
Fruktfat & snacks65 kr/person
Charkbricka150 kr/person
Villkor: 12-15 rumpor ombord, lite beroende på storlek. Bastubåten lämnas i det skick som den var i när ni kom dit.

Du kan hyra bastun som komplement till din konferens eller övernattning, men du kan också boka bastun separat och göra en dagsutflykt med några vänner.

En bastu med plats för många rumpor och badvikingar
Vår bastubåt är inte bara snygg och stilig. Den har även hopptorn och soldäck på taket, en rymlig lounge inomhus och lavar för upp till 12 rumpor beroende på storlek.

Laga mat över öppen eld med vår Grillkasse
Kan det bli mycket mysigare än att avsluta, pausa eller börja ditt bastubadande med en härlig lunch/middag vid vår eldstad nere vid bryggan? I vår grillkasse har vi packat ner allt du behöver för en trevlig outdoor-cooking-stund tillsammans. Våra kockar har gjort grovjobbet och kvar för er väntar finliret! Ni tänder elden, väntar in glödbädden och grillar det som grillas bör.

Hyr en kapten och ge dig ut på öppet hav!
Om du vill ut och tuffa med bastubåten i skärgården bokar vi gärna in vår kapten som ser till att ni får en fin och oförglömlig upplevelse på havet.

Toppa din upplevelse

• Badrock & handduk

• Fruktfat & snacks

• Charkbricka

Hyr en kapten

Boka grillkassen

Bo över

Adress: Ytterön 413, 370 42 Torhamn

Koordinater: 56.09597, 15.77333 // 56°05’45.5″N 15°46’24.0″E

Med bil tar du av från E22 mot Torhamn i Jämjö, följ skyltningen mot Yttre Park där linfärjan går. Vill du ta egen båt kan du lägga till vid någon av bryggorna precis nedanför gården.


Beata Jonasson

Verksamhetsansvarig

boka@ytteron.se
+46 455 349019