Sommar­hotellet
– i juni öppnar vi upp 

I sommar öppnar vi upp hotellet och erbjuder tre härliga upplevelsepaket med fokus på mat, bastubad och en god natts sömn. Vi öppnar även vårt Vincafé och Bistro för gäster som är på genomresa och vill stanna till på en god våffelfika eller en handknådad pasta.

Boka-tidigt-rabatt

I sommar erbjuder vi tre härliga upplevelsepaket med fokus på mat, bastubad och en god natts sömn. Få en härlig start på semestern hos oss. Boka nu och få 20% rabatt på alla paket!

Bistropaketet

Mat & vin

Vårt Bistropaket är ett paket för dig som tycker om att äta länge och mycket, och som njuter av goda viner som gifter sig med maten. Checka in, ta en härlig promenad eller läs en bok i våra loungemiljöer. Sätt dig till bords och häng med på vår matresa.

Relaxpaketet

Bastubad

Vårt Relaxpaket är ett paket med fokus på bastubad och avkoppling. Svep in dig i en härlig morgonrock och strora ner till bryggan. Bada, basta, drick ett glas bubbel och njut av naturen och skärgården. Avsluta kvällen med en god måltid och somna gott.

Sova-överpaketet

Godnatt

Vårt minsta paket heter ”Sova-över” och är precis så smidigt och enkelt som det låter. Du checkar in i ett mysigt rum och väljer själv om du vill lägga till en middag restaurangen. Du somnar gott till vågornas kluckande och bjuds på en härlig hotellfrukost innan du reser vidare. Vill du fortsätta uppleva ön under dagen och äta lunch hos oss innan du åker hem, kan vi ta hand om dina väskor så länge.

Vincafé & Bistro

Under sommaren öppnar vi upp vår restaurang för alla som är sugna på att titta förbi på en bit mat, fika eller ett glas vin.

Mer information kommer inom kort.

Hotellet är öppet den 29 juni till 18 aug. Vincafé och Bistro är öppet för allmänheten mellan 12–16 ons–sön. Kvällen håller restaurangen endast öppet för hotellets gäster.

Hyr ett eget hus

Ute hos oss finns ett litet falurött hus med gammaldags charm och modern bekvämlighet som vi kallar för Honungsboden. Den ligger vackert inbäddad i trädgården och från terrassen har man härlig utsikt ner mot vattnet och hästhagen. På morgonen kan man ta med kaffekoppen ner till bryggan och doppa fötterna (eller hela kroppen) i havet.

Honungsboden ligger nu uppe för uthyrning på vår bokningssida. För alla som drömmer om en stilla stund i skärgården! För bokningsperioden 1 juni–14 juli är det nu dessutom 20% boka-tidigt-rabatt.

Adress: Ytterön 413, 370 42 Torhamn

Koordinater: 56.09597, 15.77333 // 56°05’45.5″N 15°46’24.0″E

Med bil tar du av från E22 mot Torhamn i Jämjö, följ skyltningen mot Yttre Park där linfärjan går. Vill du ta egen båt kan du lägga till vid någon av bryggorna precis nedanför gården.


Beata Jonasson

Verksamhetsansvarig

boka@ytteron.se
+46 455 349019