PAKET 1

Ytterön för er själva

Ett paket för er som vill bo, konferera, samtala och njuta av skärgårdsidyllen helt själva. Vi bäddar sängarna, klyver veden och fyller kylen med vår utsökta matkasse. Ni checkar in och får en kort introduktion av vår husvärd, sen lämnar vi er ensamma för att njuta av ett härligt dygn tillsammans. 

I paketet ingår:

Del i dubbelrum
Matkasse och fylld kyld så att ni enkelt kan ordna era måltider:
Konferenslokal med mötesteknik samt papper, pennor, blädderblock​

Pris från 2450 kr/person exkl moms.*
Enkelrumstillägg 500 kr/person
*del i dubbelrum.

minimum 8 personer

Workshops & teambuilding
När ni vill ta ert möte till nya höjder hjälper vi er gärna lite extra! I samarbete med Paraply skräddarsyr vi er upplevelse, och kan både hjälpa er att hålla i workshops, håller teambuilding aktiviteter, och bokar in föreläsare.

 

Hur funkar matkassen?

I vår matkasse har vi packat ner allt ni behöver för en härlig två-rättersmiddag. Våra kockar har gjort grovjobbet och kvar för er väntar finliret! Följ instruktionerna och smäll ihop en magisk middag tillsammans på 30 minuter. Några dukar bordet, några lagar maten och några diskar. Världens bästa teamaktivitet.


Toppa upplevelsen

Bastubåten

Adress: Ytterön 413, 370 42 Torhamn

Koordinater: 56.09597, 15.77333 // 56°05’45.5″N 15°46’24.0″E

Med bil tar du av från E22 mot Torhamn i Jämjö, följ skyltningen mot Yttre Park där linfärjan går. Vill du ta egen båt kan du lägga till vid någon av bryggorna precis nedanför gården.


Beata Jonasson

Verksamhetsansvarig

boka@ytteron.se
+46709793147