Hyr hus

Idyllen på Ytterön är speciell på så många sätt och vi vill att fler ska få möjlighet att uppleva den. Stora huset och Honungsboden är två av våra hus och dessa går att hyra. Stora huset för stora sällskap och Honungsboden för familjen eller lilla kompisgänget.

Ta med släkten eller kompisgänget – bo i Stora huset på Ytterön

Med vacker utsikt mot havet och den omgivande trädgården är Stora huset hjärtat på gården. Omsorgsfullt renoverat, där dess ursprungliga charm är bevarad och all inredning är utvald med största omtanke och kärlek.
Den inglasade verandan med utsikt mot havet är som gjord för middagar och firande!

Stora huset går att hyra för privata sällskap nu under försäsong samt under helger resten av året. Här bor upp till 10 personer bekvämt i dubbelrum med gemensamma badrum.

Om Stora Huset:
5 dubbelrum
2 badrum
2 kök
2 vardagsrum
1 punsch-veranda
tvättstuga (i ett av badrummen)
1 terrass med utsikt mot havet
1 uteplats mot gården

10

Hyr Honungsboden på Ytterön i sommar

Längtar du efter en lantlig stuga i skärgården? Ute på Ytterön finns ett litet falurött hus med gammaldags charm och modern bekvämlighet som vi kallar för Honungsboden. Den ligger vackert inbäddad i trädgården och från terrassen har man härlig utsikt ner mot vattnet och hästhagen. På morgonen kan man ta med kaffekoppen ner till bryggan och doppa fötterna (eller hela kroppen) i havet. Så ta med familjen eller vännerna och njut hos oss i Blekinge skärgård.

Om Honungsboden:
1 sovrum med dubbelsäng
1 loft med två sängar
Kök
Badrum
Vardagsrum
Terrass med utsikt mot havet

4

Adress: Ytterön 413, 370 42 Torhamn

Koordinater: 56.09597, 15.77333 // 56°05’45.5″N 15°46’24.0″E

Med bil tar du av från E22 mot Torhamn i Jämjö, följ skyltningen mot Yttre Park där linfärjan går. Vill du ta egen båt kan du lägga till vid någon av bryggorna precis nedanför gården.


Beata Jonasson

Verksamhetsansvarig

boka@ytteron.se
+46 455 349019