SOVA-ÖVER-PAKETET

Ett avkopplande dygn i skärgården

Checka in på vårt paradis vid vattnet och gör dig redo för njutning och avkoppling. Upptäck omgivningarna och den lantliga idyllen hos oss. Här finns flera härliga lounger både ute och inne, för bokmalar, livsnjutare och semesterfirare.

I paketet ingår:

  • 1,5 timme ombord på vår bastubåt
  • 2-rätters pastamiddag i Lanthandeln
  • Skärgårdsfrukost
  • God natts sömn i sköna sängar
  • Mjuk morgonrock & handdukar

Bastubåt och stund för relax

För dig som älskar att bada bastu, hoppa i morgonrocken och ta dig ner mot bastubåten som ligger redo vid bryggan. Njut på soldäck eller inne i relaxen, ha en skön stund i värmen och svalka dig i havet! Välj om du vill basta innan middagen, efter middagen eller på förmiddagen innan avfärd.

Smarrig måltid

På kvällen välkomnas du till en härlig 2-rätters middag i restaurangen, bestående av en välsmakande pasta och en italiensk glassdessert. En mysig avslutning på dagen i den fina miljön där herr Allan en gång drev öns lanthandel.

Sov gott och vakna utvilad

I ljusa, fräscha sovrum med utsikt över havet, trädgården och ängarna, sover du sedan gott till ljudet av vågor, vindar och hav. När du vaknar väntar en härlig hotellfrukost och kanske en promenad längs öns stigar och grusvägar.

Adress: Ytterön 413, 370 42 Torhamn

Koordinater: 56.09597, 15.77333 // 56°05’45.5″N 15°46’24.0″E

Med bil tar du av från E22 mot Torhamn i Jämjö, följ skyltningen mot Yttre Park där linfärjan går. Vill du ta egen båt kan du lägga till vid någon av bryggorna precis nedanför gården.


Beata Jonasson

Verksamhetsansvarig

boka@ytteron.se
+46 455 349019