BISTROPAKETET

Ett smakfyllt dygn hos oss

Vårt Bistropaket är ett paket för dig som tycker om att äta länge och mycket, och som njuter av goda viner som gifter sig med maten. Checka in, ta en härlig promenad eller läs en bok i våra loungemiljöer. Sätt dig till bords och häng med på vår matresa.

I paketet ingår:

  • 3-rätters middag i Lanthandeln
  • Skärgårdsfrukost
  • God natts sömn i sköna sängar
  • Mjuk morgonrock & handdukar

För dig som älskar magiska mat-och dryckesupplevelser

På kvällen välkomnas du till en välsmakande middagsupplevelse i restaurangen, där herr Allan en gång drev öns lanthandel. Njut av en 3-rätters middag á la fransk bistro med råvaror från trakten, och kombinera detta med dryck efter smak och behag.

Smarrig måltid

På kvällen välkomnas du till en härlig 2-rätters middag i restaurangen, bestående av en välsmakande pasta och en italiensk glassdessert. En mysig avslutning på dagen i den fina miljön där herr Allan en gång drev öns lanthandel.

Sov gott och vakna utvilad

I ljusa, fräscha sovrum med utsikt över havet, trädgården och ängarna, sover du sedan gott till ljudet av vågor, vindar och hav. När du vaknar väntar en härlig hotellfrukost och kanske en promenad längs öns stigar och grusvägar.

Adress: Ytterön 413, 370 42 Torhamn

Koordinater: 56.09597, 15.77333 // 56°05’45.5″N 15°46’24.0″E

Med bil tar du av från E22 mot Torhamn i Jämjö, följ skyltningen mot Yttre Park där linfärjan går. Vill du ta egen båt kan du lägga till vid någon av bryggorna precis nedanför gården.


Beata Jonasson

Verksamhetsansvarig

boka@ytteron.se
+46 455 349019